Cine colecteaza si cum sunt utilizate datele dumneavoastra personale?

Operatorul care colecteaza datele dumneavoastra personale SC Navi Travel SRL (Navigator), cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Calea Vitan 23C, Vitan Center, parter, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/12610/2014, CUI RO29502820, detinatoarea licentei de turism nr. 6349 din 05.06.2012.

SC Navi Travel SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal cu numarul 25934.

Navigator utilizeaza informatiile stranse de pe site, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de Navigator si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Navigator este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Navigator si terte parti (inclusiv Google) afiseaza anunturile Navigator pe paginile web vizitate. Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web www.navigator.ro .

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale Navigator

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand Navigator, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Navigator nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Navigator.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele despre dvs. pot fi divulgate catre partenerii nostri si vor fi folosite doar in scopul efectuarii cererii dvs. de rezervare.

Nu vom divulga aceste date catre alte terte parti, exceptand cazul in care aceste parti sunt implicate in procesul de efectuare a unei rezervari sau achizitii pe pagina noastra web (incluzand aici si echipa noastra de customer service).

Datele dvs. pot fi divulgate in cazul in care anumite legi cer in mod obligatoriu acest lucru. De asemenea putem divulga datele dumneavoastra catre terte parti sau consultanti care actioneaza in numele nostru sub rezerva obligatiei acestora din urma de a pastra datele dumneavoastra confidentiale.

Toate companiile aeriene sunt obligate prin lege sa divulge informatiile despre rezervarile pasagerilor (pe zborurile catre Marea Britanie, Australia sau Statele Unite ale Americii) agentiilor guvernamentale in cauza, inca dinaintea sosirii in tara respectiva. Aceste informatii sunt folosite in scopul asigurarii securitatii statelor respective.

Astfel, trebuie sa va informam ca informatii cu privire la datele dumneavoastra de identitate vor fi comunicate companiilor aeriene prin sistemul de rezervari Worldspan.

Navigator nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Navigator poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • Cu acordul dvs.;
 • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.;
 • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Navigator doar in masura in care este necesara asistenta lor.

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

 • e prevazut intr-o dispozitie legala;
 • protejeaza drepturile companiei Navigator sau ale companiilor afiliate;
 • previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
 • protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
 • aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii;
 • activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Navigator sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
 • Navigator  fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator;
 • Navigator devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile Navigator.

Pentru indeplinirea scopurilor definite mai sus, putem transfera informatiile dumenavoastra dincolo de granitele Romaniei, incluzand tari din afara Europei. Fiecare tara poate oferi diferite niveluri de protectie a informatiei dvs.

Sistemul de plata on-line asigura ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Libra Pay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Modificarea sau stergerea datelor

Site-ul Navigator acorda utilizatorului dreptul de a modifica datele de contact pe care le-a inregistrat, anumite aspecte de care este interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate.

Conform Legii nr. 677/2001 aveti dreptul sa modificati sau sa stergeti in parte sau in totlaitate datele inregistrate. Daca doriti sa aflati orice alte informatii despre datele pe care le detinem va rugam sa ne trimiteti un e-mail la office@navigator.ro

Dezabonare

Utilizatorii care au facut rezervari pe www.navigator.ro sau care au creat un cont pe site si doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de email sau telefonic, este necesara trimiterea unui email la adresa office@navigator.ro cu titlul “Dezabonare comunicari Navigator” iar datele dvs. vor fi sterse din sistem.

Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de email stocata de Navigator. Dezabonarea se face automat.

Cautare rapida

Alege dintre mii de zboruri disponibile
Alege dintre 250.000 de hoteluri disponibile
Alege dintre sute de oferte de citybreak
Alege dintre mii de masini disponibile

Vacante tematice <>


Te asteptam cu cele mai bune oferte prin email

Aboneaza-te acum la newsletter pentru a primi cele mai bune oferte la bilete de avion, hoteluri, inchirieri masini si multe altele.

Doresc cele mai bune oferte

Inroleaza-te in Navigator Loialitate

Intra acum in programul de fidelitate Navigator si primesti puncte bonus la orice achizitie.

Doresc sa ma inscriu