Oare exista perfectiune cand vorbim despre o calatorie in interes de afaceri? Noi credem ca da. Si aici nu ne referim la inconvenientele inerente zilelor noastre: anulari neasteptate de zboruri, modificari de ultim moment. Calatoria perfecta este aceea in care tehnologia de care dispunem ne permite sa reactionam prompt si proactiv sa solutionam orice problema ivita. Singura grija a clientilor nostri va fi aceea de a se bucura de calatoria lor, noi oferindu-le recomandari care sa ii ajute in locuri mai putin familiare lor.

Intelegem perfect nevoile de calatorie ale oamenilor de afaceri, pentru ca noi insine ne incadram in acelasi profil. De la planificarea calatoriei, realizarea check-in-ului online pentru zborul tau, reemiterea biletului de avion si pana la modificarea coordonatelor de cazare in ultimul moment, agentia Navigator te insoteste la fiecare pas pentru a transforma calatoria ta de afaceri intr-una de succes.

Managementul calatoriilor de afaceri a devenit un proces extrem de complex. Turistii sunt mai conectati ca oricand, cu acces imediat la optiuni ce ar putea sa nu se alinieze cu obiectivele organizatiei pe care o reprezinti. Tehnologiile care sporesc gradul de libertate al turistilor creeaza, de asemenea, noi provocari in materie de securitate. Intre timp, furnizorii mentin preturile la un nivel ridicat, fortand organizatiile sa devina cat mai creative in a-si reduce costurile si a maximiza randamentul deplasarilor de afaceri, ca investitie. 

Fondata in 2011, Navigator si-a fixat ca obiectiv principal furnizarea de servicii la un nivel calitativ de top clientilor corporate. Navigator combina servciile clasice ale unei agentii de turism, tehnologia inovativa si expertiza in domeniu pentru a livra solutii de reducere a costurilor cu deplasarile de afaceri, punand clientul pe primul loc.

Angajamentul asumat de catre Navigator este acela de a iti asigura o experienta incredibila la costuri oneste, iar aceasta este de cele mai multe ori, in opinia noastra, Below Low. Ceea ce iti propunem este o realitate de bussines in locul unei promisiuni de marketing.

Credem in transparenta, profesionalism si seriozitate. Cu obiective definite si indicatori de performanta masurati cu atentie, vom monitoriza tiparul tau de calatorie si vom gasi in mod continuu noi modalitati de optimizare si eficientizare a costurilor.

Ne asumam acest angajament chiar mai departe, prin actualizarea contului companiei pe care o reprezinti cu servicii extra premium, bazate pe volumele prevazute. Noi credem in experiente unice si in parteneriat pe termen lung

Te asteptam sa ne vizitezi sau ne ne trimiti un email la corporate@navigator.ro pemtru a ne cunoaste si a defini impreuna coordonatele unei politici de travel aplicabile la nivelul intregii companii. O politica de travel bine definita s-a dovedit a avea cea mai mare rata de succes in reducerea costurilor si atingerea obiectivelor organizatiei pe termen lung. 

Cautare rapida

Alege dintre mii de zboruri disponibile
Alege dintre 250.000 de hoteluri disponibile
Alege dintre sute de oferte de citybreak
Alege dintre mii de masini disponibile

Vacante tematice <>


Te asteptam cu cele mai bune oferte prin email

Aboneaza-te acum la newsletter pentru a primi cele mai bune oferte la bilete de avion, hoteluri, inchirieri masini si multe altele.

Doresc cele mai bune oferte

Inroleaza-te in Navigator Loialitate

Intra acum in programul de fidelitate Navigator si primesti puncte bonus la orice achizitie.

Doresc sa ma inscriu